Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában.

A legújabb generációs alakformáló eszköz, amely első látásra felülmúl minden elvárást. Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában, amely több innovatív technológiát tartalmaz (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázsinfrafénykollagén lámpákfény- és aromaterápiás kiegészítők). Kivételes lehetőségek: minden-az-egyben. A legjobb választás konditermekbe, gyógy- és szépségszalonba.

Biztonságos edzés erős túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvő biciklin való testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés. Az edzés alatt kényelmesen fekhetsz, mindeközben extra kilóktól szabadulhatsz meg. Edzés közben kedvenc zenéidet hallgathatod, könnyen csatlakoztathatod Android vagy Iphone készülékedet.

Mivel csak mellkastól lefelé vagy lezárva, így kellemes érzéseid lesznek egész edzésidő alatt.

Nem kell attól tartanod, hogy esetleg az arcodat éri magasabb hő. Az izzadás egyértelmű azokon a területeken is, ahol nem vagy lezárva, mert a tested az egy összefüggő rendszer. Amikor beindul az anyagcserefolyamat, például az Infrafény hatására, akkor az egész tested izzadással válaszol a homeosztázis fenntartására. Tehát vizes leszel ott is, ahol nem gondolnád.

Elképesztő eredmények a túlsúly elleni küzdelemben és cellulit problémákkal szemben. A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infra fénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást.

Mindezt kollagén kezeléssel kombinálva, amely hozzájárul a bőr megfiatalításához.

Infra, vákuum, fény és aroma terápia egyetlen gépben,ilyen még eddig nem volt!

Azonnali méréseredmények: távolság, időtartam, sebesség, felhasznált kalória, stb.
A kiválasztott pályától függően a berendezés automatikusan változtatja a nehézségi fokát.

Az összes választható látványelem szinkronizálva van az eszköz sebességével.

Több lehetőség közül választhatsz,amelyek a ShapeLine  Alakformálás edzéseit igazi élménnyé varázsolják a számodra!

Tekerj Los Angeles utcáin, Velencében, Vad sivatagban vagy Erdei ösvényen,hallgasd saját zenéidet, nézd meg hozott videóidat, vagy válassz egyszerűen az internetről bármilyen médiát, és élvezd az edzést a saját stílusod szerint.

Gépeink kifejlesztését több éves anyagcserével és zsírfelhalmozódással kapcsolatos kutatás előzte meg, amely szerint a zsír csak a test bizonyos részein halmozódik fel. Az interjúk során kiderült, hogy a felhasználók leginkább ezekről a problémás területekről szeretnének fogyni.

Jelentkezz be hozzánk még ma és az első alkalommal 30%-os kedvezménnyel próbálhatod ki az InfraShape Horizontal gépünket!